Om os

Oehtech ApS

Hos Oehtech har vi vores fokus på at skabe et innovation image både iforhold til produktudvikling og konsultation – her har vi stor erfaring indenfor udviklingens faser, fejl der kan opstå og ikke mindst et netværk af samarbejdspartnere der kan fører et projekt fra A til B. 

Oehtech ApS har en langsigtet ambition om at være et internationalt opfinder -og konsulenthus som også befinder sig iblandt Danmarks største. 

Denne ambition ligger til grund for den kæmpe motivationen som vi har i at skabe produkter som kan  være behjælpelige til forskellige problemstillinger rundt i verden. 

Anno 2019 -2020 målretter vi os mod unge iværksættere. 
Her ønsker vi ved lovende projekter at hjælpe og på den måde gøre drømme til produkter og produkter til virklighed. 

Facebook

Klik her for at se vores Facebook-side. På siden ligger vi billeder op af igangværende- og færdige projekter, ligesom der løbende vil være konkurrencer og gode tilbud at finde.

LinkedIn

Klik her for at se vores profil på LinkedIn. Her kan du blandt andet holde øje med jobopslag, eller se Evald Entreprises professionelle baggrund.

Instagram

Klik her for at se og følge vores side på Instagram. Her kan du holde dig opdateret på vores igangværende projekter og få indsigt i hvad vi laver i arbejdsugen.